OmenaOnPunainen kirjoitti:Maza kirjoitti:Robustaa käytetään pikakahviin ja robusta on siis hyvää, koska se on suosittua. Niinkö? Eikö tämä tarkoita sitä, että mielestäsi pikakahvi on siten parata kahvia?
Olen 100% varma, että olen Sinua tarkempi ruoan suhteen. Älä yritä haastaa tässä suhteessa.
Jos miljardi ihmistä on sitä mieltä, että robustasta tehty pikakahvi on
parempaa kuin Sinun tai minun suosimani arabica, se nyt sitten on vain – kiistatta – heidän mielestään parempaa.
Minä olen 100 % varma, että tunnen kahvin paremmin kuin Sinä. Sen voi jo päätellä tästä lyhyestä keskustelustamme.
Mitä taas ruokaan tulee ja tarkkuuteeni sen suhteen, Sinä et tunne minua. Älä siis oleta. Olen myös huomannut, että Sinä et tiedä kahvista tuon taivaallista.
Oletko kysynyt niiltä miljardilta ihmiseltä, miksi he suosivat pikakahvia? Maun vai sittenkin hinnan takia? Olettamuksia, pelkkiä olettamuksia ja vääriä luuloja. Ja nämä harhaiset kuvitelmasi esität absoluuttisena totuuna. Voi, voi. Se, että pikakahvi, sekoitus arabicaa ja robustaa muuten, on
suositumpaa, kuin vaikkapa minun suosimani Turussa paahdettu espressosekoitus kertoo ainoastaan siitä, että miljardi ihmistä ei halua maksaa kahvista 2 senttiä kupilliselta enempää. Ei se kerro yhtään mitään muuta. Mutta jo se, että ainoastaan neljännes maailman kahvituotannosta on robustaa kertoo jotain sen suosiosta. Ja osoittaa harhaiset kuvitelmasi totaalisen vääriksi.
Onko sika-nautajauhelihakin mielestäsi parempaa, kuin Kobe-härkä? Ei kai miljardit ihmiset muuten söisi jauhelihapihvejä sisäfileen sijaan.
Meidän planeettaamme ei ole mikään symbolinen kohtu, me ollaan kaikki suuressa sinisessä limousinessa (Jarkko Laine)