Sivu 336/367

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 16.4.2017 klo 22.58
Kirjoittaja hatey
Missä on mötikkä? Mistä on kysymys? [:|]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 18.4.2017 klo 22.49
Kirjoittaja hatey
iltapalaksi loimulohta ja itsetehtyä tzatzikia, jälkkäriksi hunajaa. Kyllä taas jaksaa yön seikkailla. [:)]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 19.4.2017 klo 21.17
Kirjoittaja hatey
Illalliseksi kalakaupan herkkua: Hiillostettuja silakkapihvejä, eli vaaleaa kalaa karsinogeenikuorella ja itsetehtyä pottumuusia. Näyttää aneemiselle appeelle mutta maku vie kielenkin mennessään. Nam.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.4.2017 klo 0.39
Kirjoittaja amanita
Missä salaatti, tomaatti, kurkku, VÄRI lautasella?
Yksinäisyytesi seuraksi saat pianaikaa keripukin, jos hyljit vihanneksia, hedelmiä ja marjoja! Nyt ryhtiliikettä Hätzii!

Minä söin salaattiravintolassa maukkaan aterian; masu täynnä ja hyvää oli.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.4.2017 klo 7.26
Kirjoittaja hatey
^Se päivä kun syön jotain rehua, olen kuollut ja joku tunkee niitä ituja ja purjonvarsia väkisin kurkkuuni. Värit ovat maailmassa yhtä turhaa, kuin taidemuseot ja musiikki. Pilaavat vain aivot.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.4.2017 klo 20.49
Kirjoittaja Mikael K.
Pannulla pöhisee Polentaa varten kastike. Tai mikä se ikinä sitten onkaan...

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.4.2017 klo 20.55
Kirjoittaja amanita
Nopeasti kun tuon linkin takaa videon otsikon luin, niin vaikutti siltä, että "panettaa ja polettaa". Vissiin ei ollut ihan niin. Lienee kuitenkin jotain tulista tulossa? ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.4.2017 klo 22.50
Kirjoittaja Mikael K.
En tiedä millaista sen tulisuus on alkuperäisessä versiossa. Käytin kuitenkin kaverin lahjoittamaa chiliä, jonka avulla hattu nousee pari kerrosta ylöspäin jos annostelee liikaa. Sopiva määrä niin maku vie kielen mennessään [:#]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 21.4.2017 klo 15.27
Kirjoittaja hesebe
Tuunattu pakastepizza.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 21.4.2017 klo 16.49
Kirjoittaja amanita
Oi näyttääpä hyvältä! Mikäs sortti siinä alustana on ollut, DR Oetker kenties?

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 21.4.2017 klo 17.01
Kirjoittaja hesebe
Erämaaolosuhteissa joutuu tukeutumaan valmispohjiin. Joo Dr Oetker salami, mozzarella, pesto.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 18.49
Kirjoittaja hesebe
Pari makkaraa iltapalaksi.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 19.18
Kirjoittaja amanita
Näyttääpä...näyttääpä...niin siis näyttää tosi herkulta! ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 20.49
Kirjoittaja hatey
Minäkin tahdon makkaraa. :x

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 23.01
Kirjoittaja Erño
Chimarrãossa, Lissabonissa voisin käydä syömässä makkaraa, tai sitten Buzioksessa parissa paikkaa. Noiden jälkeen ei ole Suomessa tai muuallakaan "makkara" maistunut. Hävytöntä että kehtaavat edes makkaraksi kutsua sitä jätettä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 23.03
Kirjoittaja hatey
Makkara on hyvää. Ulkomaan hapatukset ei ole makkaraa, mitä lie ovat.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 23.04
Kirjoittaja Erño
Oikeaa lihaa.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.4.2017 klo 23.15
Kirjoittaja hatey
^Ei makkarassa kuulu olla lihaa. [:/]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 18.30
Kirjoittaja Kaupunki apina
^Kyllähän nyt makkaraan liha kuuluu.. Jauhot sitä vastoin ei, ne kuuluu leipään.. ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 18.32
Kirjoittaja hatey
Kunnon makkara tehdään rasvasta, jauhoista ja teurasjätteistä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 18.37
Kirjoittaja thoug
Makkarasta puheen ollen olen yrittänyt bongata kaupoista ISOLERSSI jalopeno -makkaraa, mutta selvisi että sitä ei taideta enää tänä vuonna tehdä. Harmittaa kun kerrankin löytyi makkara johon ei kyllästy kahden grillauksen jälkeen.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 18.39
Kirjoittaja Kaupunki apina
Bursaa ja battaatti raneja.. Sämpylöitä ja maustekurkkuja lukuun ottamatta kaikki home made..

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 18.43
Kirjoittaja Kaupunki apina
hatey kirjoitti:Kunnon makkara tehdään rasvasta, jauhoista ja teurasjätteistä.
Rasva ja teurasjätteet NAM, parhaita osia elukoista.. Mutta jauho...No ehkä Suomessa mennään vieläkin vähän jälkijunassa monessakin asiassa.. Ehkä se sota aika, pettu, kahvin korvikkeet, köyhyys, jne.. [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 20.18
Kirjoittaja hatey
Tuosta burger kuvasta tuli nälkä, niinpä matkin ja tein lämpöisen leivä. Tuon välissä on metukkaviipale, juustoa, sinappia ja ketsuppia.
En tiedä, mutta jotenkin tuo näyttää aneemiselle, tuo kattaus. [:|]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 25.4.2017 klo 20.50
Kirjoittaja KB7s
Vettä ja leipää kun rahat menee Rolexin osareihin? 8-)