Sivu 341/367

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 27.7.2017 klo 23.20
Kirjoittaja arisel
Ehkä liimalla ja puristimella... [:|]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.7.2017 klo 0.22
Kirjoittaja hesebe
arisel kirjoitti:Ehkä liimalla ja puristimella... [:|]
Naulapyssyllä!

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.7.2017 klo 0.25
Kirjoittaja hesebe
Yön inhotus, noutopöydästä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.7.2017 klo 12.57
Kirjoittaja hatey
^ mmmmm....makkaraa..makkara on hyvää.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.7.2017 klo 16.33
Kirjoittaja Kaupunki apina
Heinän puutarhan Naga morichia kuivatuksessa...

KuvaNaga Morich chili on dryer by jäbä vaan, on Flickr

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.7.2017 klo 19.11
Kirjoittaja hesebe
Tämän päivän työlounas noutopöydästä (karjalanpaisti, jos ei tunnista).

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 29.7.2017 klo 18.20
Kirjoittaja peku
Vegepäivä - härkäpapupyöryköitä, kikherneitä, herkkusieniä ja vähän ruokakermaa pannulle ja paisto. Pari siivua juuresleipää, juomaksi tietysti vesi. Jälkkäriksi kahvia. Kyllä oli hyvää ja ravitsevaa, eikä mahdottomasti kaloreitakaan.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 30.7.2017 klo 0.05
Kirjoittaja amanita
Juuresleipä, mimmosta semmonínen on, ootko itse tehnyt?

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 30.7.2017 klo 0.14
Kirjoittaja hatey
Löysin eilen juuresleipää leipäpussista, siinä oli homekasvuston vihreää juurakkoa. En uskaltanut maistaa. [:|]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 30.7.2017 klo 8.45
Kirjoittaja peku

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 30.7.2017 klo 10.53
Kirjoittaja amanita
Oi kiitos, enpä ole tuollaisia nähnytkään, kun käyskenetelen aina vain ruisleipien ja nokkosnäkkärien rivistöillä. Pitänee rohkaistua maistamaan juuresleipiäkin, kiitti vielä vinkistä! [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 30.7.2017 klo 17.56
Kirjoittaja Lihapipo
Söin.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 30.7.2017 klo 19.06
Kirjoittaja amanita
Kappas vain oltiin samoissa puuhissa; minäkin söin, nyt juon. Kahvia. Syön pursopullosta kulhoon tursutettua kermavaahtoa ja sekaan pienennettyjä pikkuleipiä pikkulusikalla. En oo ennen tuommostakaan versiota maistanut, mutta mielikuvitus ja herkkujen ahneus voitti kaiken saadun kotikasvatuksen. Koska kukaan ei ollut näkemässä, tein vielä pienen satsin tuota sotkua lisääkin. Nam.

Namia oli myös pääruoka, joka koostui grillaamastani ulkofileestä, sinimailassiemen- ja mungpapusiemeniduista, sekä lämmitetystä soijapavuista ja lehtikaalipakastemuhjusta, sekä fetajuustopaloista, koko roskan päälle kierros jenkkiläisestä Ranch-salaatinkastikkeesta ja nautinnon täydentäjänä tietenkin Zinfandel-punkkua.

Aika sekameteli, mutta oli hyvvää.

Huolestuneille tiedoksi: olen normipainoinen ja moinen ruokarietastelu on osallani erinomaisen harvinaista.

Nyt muuten on vuorossa konjakki, koska tunnen tarvetta iloita suoritettuani avuliaisuutta lähimmäistäni kohtaan ja sen avuliaisuuden tarpeen nyt loputtua.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 31.7.2017 klo 14.39
Kirjoittaja Lihapipo
Taas söin.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 7.8.2017 klo 23.33
Kirjoittaja hesebe
Päivän lounas Hakaniemessä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 11.8.2017 klo 17.02
Kirjoittaja waiski
Superfood!

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 12.8.2017 klo 15.07
Kirjoittaja hesebe
Kevyt savuporojuustopekonisoppa. (saattaa sisältää tuotesijoittelua)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 22.07
Kirjoittaja mikastus
Vanhaa pataa taas jälleen, pitkästä aikaa.
Vähän joutui jälkisäätämään, mutta ganska hyvä tuli
Liha+kasvis-valmis.jpg
.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 22.18
Kirjoittaja hatey
Nälkä tulee, kun nuita herkkuannoksia katsoo, kostoksi syön puolukoita.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 22.27
Kirjoittaja amanita
Tähän aikaan ei kyllä enää saisi syödä mitään raskaampaa, puolukat vielä ovat rajoissa, mutta eikös tuommonen lihapata jo ole huomisen asia? Hyvältä tosin näyttää.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 22.42
Kirjoittaja mikastus
Puolukat pyörivät siellä missä niiden kuuluukin temppujaan tekevän.
Itse vetelen suoraan lusikalla ja kylmiltään tuota vanhaa pataa naamaan. Se on paljon ruskeampaa ja sameampaa tänään kuin eilen. Maku on melko hyvä. Laakerinlehdet on naarattu pois, joten ei enää pelkoa kitalaen tai ikenien vahinkohaavoista.

Pidän myös erittäin paljon juureksista ja kasviksista. Ne komplementoivat lihaa erittäinkin mainiosti.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 23.17
Kirjoittaja arisel
amanita kirjoitti:Tähän aikaan ei kyllä enää saisi syödä mitään raskaampaa, puolukat vielä ovat rajoissa, mutta eikös tuommonen lihapata jo ole huomisen asia? Hyvältä tosin näyttää.
Miksei illalla muka saisi syödä? Ei nälkäisenä pysty edes nukkumaan! :o

Unitutkija: Suomalaisten ruokailurytmi vaikeuttaa nukahtamista – Päivän pääateria kannattaisi syödä vasta illalla
Kunnollisen aterian syöminen illalla ei lihota vaan takaa levolliset unet, sanoo unihäiriöpotilaita työkseen hoitava unitutkija, dosentti Henri Tuomilehto.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 23.22
Kirjoittaja mikastus
Niinpä.

Olipa viime vuosikymmenellä aika, jolloin lähes jokainen iltani päätyi troijakebabin ekstralihaan, syötynä istualtaan kylmällä kaupungin tarjoamalla kivijalalla. Ei tarvinnut kauan unta etsiä, kun lopulta kotosalle asti päätyi. Yksin tai kaksin.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 23.29
Kirjoittaja amanita
Nytpä ei ole enää ilta vaan YÖ!

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.8.2017 klo 23.30
Kirjoittaja arisel
Iltapalan ehtii vielä nauttia - sämpylä ja teetä! 8-)