Sivu 342/367

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.8.2017 klo 1.33
Kirjoittaja Erño
Just söin, että jaksaa nukkua. [8-|]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.8.2017 klo 10.22
Kirjoittaja amanita
Juu ei, ei tota ruokailurytmiä voi normaali naisihminen tajuta, enkä minäkään. ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 19.8.2017 klo 17.00
Kirjoittaja hatey
Tästä se tulee hyvä sapuska. kermaa, aurajuustoa ja pippuria kaveriksi. [:P]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.8.2017 klo 14.13
Kirjoittaja hesebe
Jauhelihakeitto.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.8.2017 klo 15.02
Kirjoittaja amanita
Jestas, tuohan on kai kuin jostain köökikirjasta, ihme osaajia täällä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.8.2017 klo 17.32
Kirjoittaja Mikael K.
Tein tuollaisia. Olivat mainion maukkaita. Ulkonäkö ei vastannut ihan ohjeessa olevaa mutta maku oli hyvä. Suosittelen.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 20.8.2017 klo 17.40
Kirjoittaja Erño
Kävin eilen bufetissa, jossa sai itse valita raaka-aineet ja kokki paisteli siitä sitten ruuat silmieni alla. Oli hyvää, joskin kaikki tuliset mausteet sattuivat pariin tiettyyn kohtaan ja tuota... hikeä pukkasi. Oli hyvää. Mustekalaa, ja kolmea eri rapua, nuudeleita, kasviksia. Jälkkäriksi vedin vielä lautasellisen sushia. [:P]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 22.8.2017 klo 17.24
Kirjoittaja hatey
Kyyhkyn rintaa kermaisessa Saint Agur -sinihomejuusto pippurikastikkeessa puolukoiden kera.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 22.8.2017 klo 17.32
Kirjoittaja amanita
Minä onnistuin kerrankin tekemään hyvän siskonmakkarakeiton, tuotoksessa mukana vain kasvisliemilötkyle, nyppäisy kroatialaisesta monitoimikasvismaustejauheesta, pakasteparsa- ja papupaloja, sekä tuoreita porkkanoita, pippuripalleroita, tuoretta basilikaa ja persiljaa. Niijja tietty lopuksi ne siskonmakkarat. Olipa hyvää.

Tuli sitä taaskin kolmeksi päiväksi. [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 22.8.2017 klo 18.00
Kirjoittaja hatey
Teinpä nyt ison kattilallisen arjen pelastajaa: Hirven jauhelihaa ja tummia makarooneja. Tästä riittää useammalle suulle pariksi päivää.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 22.8.2017 klo 19.38
Kirjoittaja LapsSyksyn
Tämän vuotista hirveä, nam. ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 22.8.2017 klo 19.47
Kirjoittaja hesebe
Voissa paistettua siikaa Smakby:ssä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.8.2017 klo 14.56
Kirjoittaja hesebe
Parsamunakas.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 26.8.2017 klo 21.29
Kirjoittaja hesebe
Se oli nautaa! Ja sikaa.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 1.9.2017 klo 19.37
Kirjoittaja mikastus
Kookkaasta ulkofileestä riittää pitkään, viikoksikin. Vihreä korvattu punaisella. Stidiaski mittakaavana.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 1.9.2017 klo 19.47
Kirjoittaja amanita
Täältähän saisi pianaikaa kootuksi kuvat ja osin ohjeetkin Homppu-keittokirjaan. [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 1.9.2017 klo 19.48
Kirjoittaja jakovski
On tuo liha vain herkullista!

Huomiselle on tullut hankittua 2,1kg marmorifilettä. Vain parasta tarjoan tutuille :)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 2.9.2017 klo 19.38
Kirjoittaja Anniel
Ostin tällaisen nuijan [:D] Käyttöohjeet?

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 2.9.2017 klo 20.34
Kirjoittaja jeppe
mikastus kirjoitti:Kookkaasta ulkofileestä riittää pitkään, viikoksikin. Vihreä korvattu punaisella. Stidiaski mittakaavana.
Stidiaskissa oikea joukkue :P

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 2.9.2017 klo 21.09
Kirjoittaja hesebe
Iltapalaksi nieriää.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 3.9.2017 klo 11.57
Kirjoittaja carrbon
Anniel kirjoitti:Ostin tällaisen nuijan [:D] Käyttöohjeet?
Grillissä epäsuoralla tulella ja matalassa lämmössä pitkään kunnes sisälämmöt n. 54°, sitten täysi hönkä ja pinta kireeksi.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 3.9.2017 klo 18.25
Kirjoittaja amanita
Kerta muut niin kyllä minäkin, nimittäin liitän ruokakuvan esille.
Olkaa hyvät, Elsan valkosipuliwurstit ja vihanneskimara, kerallaan Gnarly Head Old Vine Zinfandel.
Eiks olekin kaunista! [:D]
Sapuska.jpg

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 3.9.2017 klo 18.59
Kirjoittaja Erño
Tänään tehtiin poke-kulhot eilisen sushin jämistä. Lohen rippeet nopeasti pannulla, mausteeksi vihreää, punaista ja mangocurrya. Riisit, kalat ja muut setit kulhoon ja poke on valmis.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 8.9.2017 klo 0.14
Kirjoittaja Erño
Tuunasin lohta thaimaalaiseen tapaan. Mausteeksi mm. korianteria, punaista currya, seesamiöljyä, limen mehu sekä kuori raastettuna, raastettua inkivääriä, hitusen suolaa... N. 40 min. uunissa 175°C lämmössä. Olipa vain hyvää!

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 8.9.2017 klo 1.17
Kirjoittaja tosikko
Iltapalaa. [:|]
beeeeef.jpg