Sivu 343/367

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 9.9.2017 klo 21.19
Kirjoittaja Erño
Tsirbula paistelee vohveleita. Tulee suolaista ja makeaa. Om nam!

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 9.9.2017 klo 21.25
Kirjoittaja amanita
Ethän sinä voi tätä uuttakin kumppania kutsua tsirbulaksi, sehän on se aiempi kumppani, keksi uusi nimitys! Kiitos.

;)

MInä grillaan huomenna hyvin marmonoitunutta ulkofilettä, jonka ainoa mauste on Maldon Barbeque-mauste

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 9.9.2017 klo 21.47
Kirjoittaja LapsSyksyn
Onko Erno hurahtanut polyamorian riemuihin?

Ai ruokaa. Kiuasmakkaraa.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 1.19
Kirjoittaja Erño
Tsirbuloita kaikki.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 8.19
Kirjoittaja jakovski
Mä laitoin näin aamutuimaan valkosipuliperunat marinoitumaan.

Ei mitään kermaista sellaista, vaan parasta öljy, merisuolaa, pippuri, valkosipuli -metodilla tehtyjä.

Näiden kylkeen tulee sitten marmorifilettä. [:)]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 10.26
Kirjoittaja amanita
Erño kirjoitti:Tsirbuloita kaikki.
No anna ainakin heille numero, nykyinen kullanmuru olisi siis Tsirbula 2!

EDIT: Hetki sitten nautittuna aamuhörsky, josta tuli yllättäen aika hapan, näet löysin pakasteesta eilen tyrniöljymehupullon, sitä loiskin sitten reippati hörskyn sekaan muistamatta, että tuo keltaliemi on kauhistuttavan hapanta. Siinä sitten irvistelin, mutta olipa taas terveellistä. [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 10.53
Kirjoittaja Kevät
^^ Kauanko annat marinoitua? Sitten uuniin vai pannulle? [:P]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 11.03
Kirjoittaja jakovski
Saa marinoitua vähintään 3h, mutta mielellään koko yö, niin on taatusti kunnon maku.

1,5-2kg pottuja
Marinadi
1dl rypsiöljyä
10-15 rusautusta merisuolaa myllystä
10-20 rusautusta pippuria (maun mukaan)
4 kynttä hienonnettuna.

Uuni 200°C 0,5h kääntämiset perunoille -> 150°C 0,5h ja lautaselle.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 14.09
Kirjoittaja Kevät
No nyt on marinadit täälläkin. [:P]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 14.18
Kirjoittaja jakovski
^ näyttää erittäin hyvältä! Juuri sellaiselta kuin pitää olla! :)


Lopputulema oli minulla tällainen.


Muistaa vain paistaessa käyttää voita, rypsiöljyä, timjamia ja rosmariinia. Ai saakutti kun tuli hyvää ja vaimo ja vaimon sisko tuli myös tyytyväiseksi pihvistä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 15.05
Kirjoittaja mikastus
hitsinpitsi soikoon, ei tässä muu auta kuin peesata. Oli 8 ihan pientä pottua kaapissa. Jospa näillä isoimman himonsa sammuttaa. En illään jaksaisi odottaa marinoitumista. Saattaa olla että hölväytän nuo tunnin päästä valurautapannuun ja kypsennän siinä. Lihapataa on jo valmiina. Pihviä en viitsi kaupan kylmäkaapista hakea. Lihatiski onkin sunnuntaisin kiinni.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 15.42
Kirjoittaja Hepo
Jotain kanarisottoa. Curry, herneitä, maissia,... ihan kaikkea en viitsi lisätä tai ei muuten maistu tytölle. Helppo tehdä, halpa, hyvää, terveellistä. Kuvaa en viitsi laittaa kun kun tuosta iPhonen editointi ohjelmasta ei löydy valkotasapaino säätöä.
https://www.yhteishyva.fi/reseptit/mauk ... tto/042381

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 20.57
Kirjoittaja mikastus
Luulin pannun olevan nopeampi. Ei ollut, nälkä uhkasi tappaa miehen monta kertaa matkalla. Dokumentoin kömpelön yritykseni pysyä hengissä. Noin 80 HHg hiilareita perunasta, loput proteiinia ja rasvaa, eli ihanaa. Kasvikset tipahtivat hihasta, normaalia ylijäämää. Maku tulee olemaan yllätys, en ole kajonnut satsiin.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 21.10
Kirjoittaja jakovski
Näyttää hyvältä [:)]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.9.2017 klo 21.42
Kirjoittaja amanita
Oikeestiko Mikastus meinaa vetäistä ton koko satsin kerralla? :o

Näyttää kyllä tosi hyvältä, pakko myöntää, vaan onhan se hurjan raskasta sulatettavaa, no ehkä tuo pannu onkin minikokoa...

EDIT: Hyvää ruokahalua! [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 16.9.2017 klo 15.35
Kirjoittaja hesebe
Risotto on helppo tehdä, tällä kertaa aurajuustorisotto.
IMG_0250.JPG

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 18.9.2017 klo 14.55
Kirjoittaja hesebe
Tuoremakkarasoppa, chorizoa ja wokkijuuresseos, makua ja rasvaa riittää.
IMG_0254.JPG

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 19.9.2017 klo 7.39
Kirjoittaja maccivaari
Tällä topicilla kaikkien kuvien ruoka maistuis.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 23.9.2017 klo 20.37
Kirjoittaja hesebe
CD7F186D-7A2B-4858-87D2-B6FF587E948F.jpeg
Kanttarellit ovat kutistuneet!

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.9.2017 klo 7.47
Kirjoittaja Kaupunki apina
Anniel kirjoitti:Ostin tällaisen nuijan [:D] Käyttöohjeet?
Pallogrilliin. [:P]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.9.2017 klo 16.33
Kirjoittaja Latvastalaho
Tuli nälkä, tein siskonmakkarakeittoa.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 5.10.2017 klo 20.22
Kirjoittaja Mikael K.
Nyt ovat herkut tulella. Kattilassa puhisee annos pihlajanmarjahyytelöä. Kohta pääsen kaatamaan sen purkkeihin ja nauttimaan talven mittaan riistan kera. Sopii se kai myös muiden eläimien seuraksi.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.10.2017 klo 18.20
Kirjoittaja peku
Kaurapuuroresepti yhteen annokseen:

70 g täysjyväkaurahiutaleita
10 g tummaa soijarouhetta
10 g rusinoita
5 g punaisia linssejä
5 g pellavansiemeniä
5 g auringonkukansiemeniä
15 g suklaanmakuista proteiinijauhetta

Rasvaa 10,9 g, hiilareita 56,6 g ja proteiinia 30,4 g. Kaloreita 456.

Mainio ja terveellinen palautusruoka punttitreenin jälkeen [:)] .
Jälkkäriksi hedelmä tai marjoja.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.10.2017 klo 18.23
Kirjoittaja amanita
Eikös reseptiin kuulu valmistusohjekin? Mitä noille tehdään, mätetäänkö koko roska laakista kattilaan, vettä niskaan ja kiehumaan?

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.10.2017 klo 19.29
Kirjoittaja thoug
Ei ole vettä mainittu, eli varmaan lusikoidaan kuivataineet vain sellaisenaan. [:P]