Sivu 344/367

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.10.2017 klo 20.05
Kirjoittaja amanita
thoug kirjoitti:Ei ole vettä mainittu, eli varmaan lusikoidaan kuivataineet vain sellaisenaan. [:P]
Sitte ei se ei kyllä ole puuro, onpahan vaan muhju.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 10.10.2017 klo 21.47
Kirjoittaja PKivireki
Niin on tiäksää kuule kauheeta tää elämä, että piti saada hirvenlihapalleroita viikonlopun poron paistoliemeen tehdyllä ruskeella kastikkeella, johon piti viä laittaa tilkka talouskonjakkia että pystyy olee:

Kuva

Enkä kerinny eres kanttarellia hakee mettästä, karseeta.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 11.10.2017 klo 7.54
Kirjoittaja peku
amanita kirjoitti:Eikös reseptiin kuulu valmistusohjekin? Mitä noille tehdään, mätetäänkö koko roska laakista kattilaan, vettä niskaan ja kiehumaan?
Veteen keitetään. Kaikkihan osaa puuron keittää, eikö?
Proteiinijauheen voi lisätä jälkeenpäin.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 11.10.2017 klo 9.09
Kirjoittaja amanita
Mitään asiaa ei kannat pitää itsestäänselvänä... ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.10.2017 klo 11.56
Kirjoittaja hatey
Terveysruokaa: Kalaa ja tomaattia.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.10.2017 klo 19.18
Kirjoittaja hatey
Tein lettuja, otin itsekin yhden. nam. [:)]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.10.2017 klo 20.32
Kirjoittaja hesebe
Lounas noutopöydästä!
5B1D06B9-F474-4EEC-8D19-9852CBBE2795.jpeg

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 13.10.2017 klo 23.03
Kirjoittaja jepsfrost
Omia kokkailuja...

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 0.11
Kirjoittaja hesebe
jepsfrost kirjoitti:Omia kokkailuja...
Pekoni maistuu aina.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 11.02
Kirjoittaja thoug
Perjantain lounas. Aiemmin maistellut pitkän tauon jälkeen myös purkkihernekeittoa, miksei näitä tule syötyä useammin?

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 15.43
Kirjoittaja Mikael K.
Sanokaa tosikoksi mutta tuollaisen annoksen näin joskus yhden teekkarin mikroaallottamana eräässä opiskelija-asunnossa. Epäilin jo tuolloin, että jos mielikuvitus ei riitä edes ruoan valmistamisessa niin kuinka se riittäisi minkään vaativamman suunnittelussa? O tempora, o mores...

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 15.55
Kirjoittaja khaosaming
Riisiä ja vihreätä. Tuo lisuke on englanniksi 'mustard greens pickled', thaiksi 'phakkad dong'.
riisia.jpg

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 18.19
Kirjoittaja thoug
Mikael K. kirjoitti:mielikuvitus ei riitä edes ruoan valmistamisessa
Tarkoitatko ettei noita voi syödä sen takia koska ne on jo keksitty?

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 20.06
Kirjoittaja amanita
Mikael K. kirjoitti:Sanokaa tosikoksi mutta tuollaisen annoksen näin joskus yhden teekkarin mikroaallottamana eräässä opiskelija-asunnossa. Epäilin jo tuolloin, että jos mielikuvitus ei riitä edes ruoan valmistamisessa niin kuinka se riittäisi minkään vaativamman suunnittelussa? O tempora, o mores...
Mielikuvitukset työskentelevät ihan omissa lokeroissaan, vaikka ei ole ruokamielikuvitusta (minulla ei) on aivan riittämiin moneen muuhun juttuun, tiäks. Minä tiän.

EDIT: Huomasin just, että hyvä mielikuvitus tarvitaan esimerkiksi Hätziin "värikuvien" katselussa, nyt näköjään Kaaoskin on samaa harmaata massaa, jonka tuotoksiin toki saa väriä sillä... mielikuvituksella.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 14.10.2017 klo 20.23
Kirjoittaja hatey
khaosaming kirjoitti:Riisiä ja vihreätä. Tuo lisuke on englanniksi 'mustard greens pickled', thaiksi 'phakkad dong'.
riisia.jpg
Kivat värit. [:)]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 15.10.2017 klo 0.57
Kirjoittaja Mikael K.
Höh, menitte pilaamaan hyvän loukkaantumisyrityksen....

Ei vaan. Kukin syököön mitä huvittaa. Minä yritän syödä kauniita ja hyvänmakuisia ruokia. Maksalaatikko vaatii ehdottomasti voita ja hiiliteräspannun. Se ei ehkä silti ole kaunista... No joo, syökää mitä lystäätte. Omapa on vatsanne ;)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.10.2017 klo 21.49
Kirjoittaja hatey
iltapala: Lihapullia ja joku chili. Nyt kirvelee aika hyvin suussa ja huuletkin palaa. :'( [:D]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.10.2017 klo 22.50
Kirjoittaja hesebe
82E8213A-7D9B-4ED1-8D50-D2D66E044028.jpeg
Työpaikkalounas.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 24.10.2017 klo 23.02
Kirjoittaja hatey
^ Aika sakeenoloista tuo mehu tuossa lasissa. [:|]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.10.2017 klo 16.32
Kirjoittaja jakovski
Crunchwrappejä tuli tehtyä. On hyviä!

ohje

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.10.2017 klo 17.14
Kirjoittaja mikastus
Rakastan pinaattikeittoa ja munaa. Nyt täytyy silti myöntää, että edelläkuvattu pläjäys alkoi todella himottaa. On niiiin terveellisen oloiset kerrokset päällekkäin, että tuon on pakko maistua syntiseltä. On rapsakkaa, on vetelää, on rasvaa ja hämäyksenä kai joku kasviskin.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.10.2017 klo 18.19
Kirjoittaja jakovski
Joo, jos olisin kuolemaantuomittu, toivoisin 2 crunchwrappiä ja 2 litraa vettä.

Tuo juustojen sulosointu naudanlihan ja hämäävien kasvisten kanssa on jotain uskomatonta.

Suosittelen kokeilemaan. Ja jos menee enemmän kuin 3, nostan hattua :)

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.10.2017 klo 18.32
Kirjoittaja LapsSyksyn
jakovski kirjoitti:Joo, jos olisin kuolemaantuomittu, toivoisin 2 crunchwrappiä ja 2 litraa vettä.

Tuo juustojen sulosointu naudanlihan ja hämäävien kasvisten kanssa on jotain uskomatonta.

Suosittelen kokeilemaan. Ja jos menee enemmän kuin 3, nostan hattua :)
Taivaallinen ateria. Kelpaa matkata Kadotukseen maha täynnä.

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 28.10.2017 klo 18.43
Kirjoittaja hatey
Söin ketsuppia. Nami-iltapalaa on se. [:)]

Re: Ruokatopic

Lähetetty: 29.10.2017 klo 17.38
Kirjoittaja Latvastalaho
Pakastimen täytettä...