iPod korjaus/huolto

Keskustelua laitteista. Huom! Tänne vain keskustelu itse laitteista, ei ohjelmista tai iOS-käyttöjärjestelmästä

iPod korjaus/huolto

ViestiKirjoittaja pvainio » 4.12.2008 klo 14.07

Kävipä sitten tänään niin että iPodin kovalevy sanoi itsensä irti. Palautus ei auta, musiikki levyltä löytyy mutta raksutus on mieletön eikä biisit pyöri. Synkronointikin kesti monta tuntia vaikka musiikkia ei paljoa ole.

Kyseinen Podi on lahja vaimoltani, tottakai kaiverruksin. Mieleni tekisi tuo korjauttaa mutta missä mahdetaan sellaista tehdä? Vai pitäneekö ottaa suoraan Appleen yhteys.

Edit: siis takuuhan on toki jo ummessa.
pvainio
 
Viestit: 5
Liittynyt: 2.12.2004 klo 23.56

Re: iPod korjaus/huolto

ViestiKirjoittaja wanders » 4.12.2008 klo 14.34

Onko kyse miten vanhasta vehkeestä?
Ainakin niitä klassisia iPodeja (gen. 3 & 4) saapi itsekin auki, esim. jollakin pehmeähköllä muovilastalla, ohjeita on ainakin ennen ollut netin syövereissä saatavilla videoina ja muina kuvasarjoina. Ehkä uudemmistakin. Jos on uskallusta niin tämä olisi varmaan halvin tapa. Tai sitten kysellä asiaan perehtyneitä hlöitä. Ja uusi kiintolevy vaan sisään.
---
wanders
 
Viestit: 2952
Liittynyt: 4.3.2004 klo 19.46

Re: iPod korjaus/huolto

ViestiKirjoittaja pvainio » 4.12.2008 klo 14.46

iPod Video 30gb kyseessä. Surffailin tuossa Applen sivuja ja tarjoavat "huoltopalvelua" jossa vanha iPodi lähetetään Applelle ja uusi/vanha/käytetty samanmallinen tilalle. Hintaa kuiten tuollekin 30gb mallille 171 euroa. Aika suolaista. Vaihtolaitteeseen saa saman kaiverruksen mutta kyseessähän ei sitten ole "sama" mikä on lahjaksi saatu...
pvainio
 
Viestit: 5
Liittynyt: 2.12.2004 klo 23.56

Paluu iPhone, iPad ja iPod -laitekeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: jake69 ja 8 vierailijaa


 
Hopeista Omenaa ylläpitää Suomen Apple-käyttäjien yhdistys fiMUG ry. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu 32 euroa/12 kk. Tutustu myös Helsingissä, Mikkelissä ja Oulussa järjestettäviin jäsenetuhintaisiin kursseihin verkkokaupassa.
 
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. fiMUG ry. is an independent user group and has not been authorized, sponsored or otherwise approved by Apple Inc.