iPhonen palautus iCloudin avulla

Täällä voit kysyä mistä tahansa, jos et löydä vastausta muualta.

iPhonen palautus iCloudin avulla

ViestiKirjoittaja Heawy » 30.8.2012 klo 15.29

Meni iPhone 4s rikki ja saatiin uusi tilalle. No, puhelimeen virta päälle ja kiinni iTunesiin. Joka ensin kysyy, että mikä on tilisi ja salasanasi. Siihen vastaukset ja kaikki sujuu oikein. Varmuuskopion palautuskin kovalevyllä olevalta 23.8. tiedostolta onnistuu, kaikki palajaa takaisin. Mutta kun se vanha puhelin on 28.8. varmuuskopioitu Cloudiin. Ja sieltä pitäisi saada ne uusimmat tiedot tähän uuteen puhelimeen. Uusi puhelin menee WiFi:n kautta vanhoilla salasanoilla Cloudiin, ja siellä näkyy, että vanhan puhelimen viimeinen (688Mb) backup on päivämäärältään 28.8.. ja uuden puhelimen backuppia ei ole koskaan tehty. Klikkaus vanhan puhelimen backupiin tuo kyllä tiedot puhelimen näytölle, mutta mitään keinoa ei ole palauttaa vanhan puhelimen tietoja Cloudista uuteen puhelimeen????
Viimeksi muokannut kallekilponen päivämäärä 30.8.2012 klo 21.38, muokattu yhteensä 2 kertaa
Heawy
 
Viestit: 1
Liittynyt: 30.8.2012 klo 15.18

Re: IPhonen palautus Cloudin avulla

ViestiKirjoittaja apple_fani » 30.8.2012 klo 15.57

Koko puhelin pitäisi tyhjentää. Sen jälkeen ota puhelin käyttöön ilman iTunesia. Yhdessä kohdassa iPhone kysyy, että palautetaanko tiedot. Valitse iCloud --> kirjaudu sisään --> valitse varmuuskopio. Puhelimen saat tyhjäksi menemällä Asetukset --> Yleiset --> Nollaus --> Poista kaikki data ja asetukset
http://tmikyapps.tumblr.com
Dropbox + 500MB ylimääräistä tilaa: http://db.tt/5I8rktt
 Can't innovate anymore, my ass 
Avatar
apple_fani
 
Viestit: 1884
Liittynyt: 20.6.2010 klo 16.58

Paluu Ongelmia iPhonen, iPadin tai iPodin kanssa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


 
Hopeista Omenaa ylläpitää Suomen Apple-käyttäjien yhdistys fiMUG ry. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu 32 euroa/12 kk. Tutustu myös Helsingissä, Mikkelissä ja Oulussa järjestettäviin jäsenetuhintaisiin kursseihin verkkokaupassa.
 
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. fiMUG ry. is an independent user group and has not been authorized, sponsored or otherwise approved by Apple Inc.