iPhone 4 synkronointi

Kaikki ohjelmiin, iTunes Storeen, App Storeen, synkronointiin, iOS-käyttöjärjestelmään jne. liittyvät keskustelut tänne

iPhone 4 synkronointi

ViestiKirjoittaja Wonkyfresh » 26.9.2011 klo 1.05

Pari kertaa olen kuvia siirrellyt, sitä mukaa kun niitä on kerralla tullut enemmän otettua. Ekalla kerralla homma hoitu melkein hyvin, eli pienen tappelun jälkeen sain kuvat puhelimesta ja vaihdoin kuvien synkronointi-kansion sen takia, että mulla ei varsinainen kuvat-kansio ole yhteydessä millään tavalla tohon helvetilliseen iTunesiin. Nyt sitten kun siirsin uusimmat kuvat koneelle ja synkronoin (joku 4 kertaa), niin ne kuvat ei vaan lähe puhelimesta!! Vaikka mulla on selvästi valittuna kansio ("synkronoi kuvat kohteesta"), ja se on tyhjä..mut kuvat ei häviä puhelimesta! Nyt sitten sain ne kuitenkin poistettua yksitellen, eli kaikki piti ensin erikseen valita ja poistaa..(No sitäkin toimintoa piti tehä 3 kertaa että ne hävis)..Voi luoja tätä paskaa. Juuri kun oon olevinaan tajunnu ton synkronoinnin, niin se ei vaan toimi! Milläs tavalla noi kuvat sais helpoiten tyhjäksi puhelimesta? Ei voi olla noin vaikeeta, että yksitellen valita kaikki ja poistaa.

Sitten vielä tällainen ongelma: Kuinka saan iPhonesta siirrettyä nauhoitukset jotka ei näy iTunesissa? Ne pitäisi näkyä Sanelut-kansiossa Musiikki-osiossa. Poistin puhelimesta jo siirretyt clipit, mutta vielä nauhurin valikossa on juttuja jotka pitäisi saada koneelle, ne ei kuitenkaan iTunesissa näy! Ts. Kuinka saan puhelimen tiedostot koneelle, joita ei ole iTunesissa?

EDIT: Noniin sainpas siirrettyä ne äänitykset niin, että käytin leikkaus-toimintoa mutta jätin ne alkuperäiseen muotoon. Nyt iTunes tunnisti ne uudelleen "muokattuina". Nyt ne ei sitten lähde enää puhelimesta pois. :D Ei v****! Minkähän ihmeen takia vaikka synkronointi on päällä, niin ne kyseiset tiedostot ei häviä puhelimesta vaikka iTunes näyttää niiden kohdalla tyhjää? Se on kyllä varmaa, että ensimmäinen ja viimeinen Applen tuotos jonka ostan..huh on niin epäloogista kaikki.
Viimeksi muokannut Wonkyfresh päivämäärä 26.9.2011 klo 2.57, muokattu yhteensä 3 kertaa
Avatar
Wonkyfresh
 
Viestit: 39
Liittynyt: 1.8.2011 klo 17.18

Re: iPhone 4 synkronointi

ViestiKirjoittaja TR8 » 26.9.2011 klo 13.35

Jos haluut siirtää kuvat koneelle ja poistaa ne siirron jälkee, nii Windowsilla onnistuu ainakin sillee et liität puhelimen koneeseen, meet Oma Tietokone (tai pelkkä Tietokone) ja siellä iPhone pitäis näkyy kamerana. Sitte vaa klikkaat hiiren oikeella näppäimellä sitä ja valkkaat "Tuo kuvat". Siellä sulla on mahdollisuus valita myös että poistaa kuvat laitteesta siirron jälkeen.
TR8
 
Viestit: 1665
Liittynyt: 6.3.2011 klo 20.27

Re: iPhone 4 synkronointi

ViestiKirjoittaja Wonkyfresh » 26.9.2011 klo 14.03

Joo niinpäs olikin, kiitti. Sieltä ainakin kuvat saa pois.
Avatar
Wonkyfresh
 
Viestit: 39
Liittynyt: 1.8.2011 klo 17.18

Re: iPhone 4 synkronointi

ViestiKirjoittaja TR8 » 26.9.2011 klo 18.57

Eipä kestä :)

Äänitteistä en tiedä, mulla iTunes kysy et tuodaanko äänitteet ku niitä joskus oli tehty kokeilumielessä. En ole varma onko ne sitten automaattisesti sen jälkeen mennyt koneeseen, ainakin musiikkitiedostojen seassa ne näkyy. [:|]
TR8
 
Viestit: 1665
Liittynyt: 6.3.2011 klo 20.27

Paluu iPhone, iPad ja iPod -ohjelmat ja iOS

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: gustmi ja 7 vierailijaa


 
Hopeista Omenaa ylläpitää Suomen Apple-käyttäjien yhdistys fiMUG ry. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu 32 euroa/12 kk. Tutustu myös Helsingissä, Mikkelissä ja Oulussa järjestettäviin jäsenetuhintaisiin kursseihin verkkokaupassa.
 
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. fiMUG ry. is an independent user group and has not been authorized, sponsored or otherwise approved by Apple Inc.