iPhone 4 palautustilassa, ei palaudu, ei käynnisty?

Täällä voit kysyä mistä tahansa, jos et löydä vastausta muualta.

iPhone 4 palautustilassa, ei palaudu, ei käynnisty?

ViestiKirjoittaja Paukkizboy » 30.11.2012 klo 14.02

Omistan iPhone 4 puhelimen joka on ollut täysin tikissä noin vuoden verran,ei mitään vikoja yms.Mutta noin viikko sitten erääänä kauniina päivänä puhelin ei enää käynnistynyt ja kun tyrkkäsi laturin johdon kiinni niin näytössä vilkkuu tovin pieni omenan kuva ja sitten tulee kuva että liitä ITUNESIIN.ja piuhan kun irroittaa niin koko koje sammuu siihen paikkaan.Tarkistin että akun johto on kiinni kunnolla .Olen sen verran hyvin perehtynyt kyseiseen puhelimeen että tiedän että se on PALAUTUSTILASSA jostain kumman syystä mutta en ole saanut palautusta onnistumaan mitenkään.ITUNES löytää kyllä palautustilassa olevan puhelimen ja alkaa palauttamaan sitä mutta lopussa tulee aina teksti.LAITETTA EI VOITU PALAUTTAA,VIRHE 1003.Sekä olen yrittänyt palauttaa sitä lukuisilla muilla ohjelmilla tuloksetta.Voisitteko/Osaisitteko yhtään sanoa mikä on vikana? Voisiko laitteen 'kiintolevy' olla rikki?
Viimeksi muokannut kallekilponen päivämäärä 1.12.2012 klo 0.15, muokattu yhteensä 1 kerran
Paukkizboy
 
Viestit: 1
Liittynyt: 30.11.2012 klo 13.59

Re: iPhone 4 palautustilassa, ei palaudu, ei käynnisty?

ViestiKirjoittaja jaanos » 25.12.2012 klo 10.23

Sama ongelma jälkikasvun lahja iPhone nelosessa. Laite saatu käytettynä perheeseen, telefinlandilta varmistettu ettei rajoitteita uudelleen käyttöön otossa ole, yritettäessä ottaa käyttöön iTunesilla, herjaa ohjelma palutuksen ja ohjelman purun yhteydessä virhekoodia 2006, 2001 ja nyt viimeisenä 23. Luuri päivitetty, ei jailbreikattu.. Nää omena tuotteet on toisinaan "aika happamia".. Ideoita millä oikenee?? :x
jaanos
 
Viestit: 14
Liittynyt: 6.11.2011 klo 16.28

Re: iPhone 4 palautustilassa, ei palaudu, ei käynnisty?

ViestiKirjoittaja egoste » 25.12.2012 klo 10.45

Toisella koneella ja ehkä DFU tilassa, jos ei muuten.
 Soon there will be 2 kinds of people. Those who use computers, and those who use Apples 
Avatar
egoste
 
Viestit: 5669
Liittynyt: 29.6.2006 klo 10.16
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Ongelmia iPhonen, iPadin tai iPodin kanssa?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa


 
Hopeista Omenaa ylläpitää Suomen Apple-käyttäjien yhdistys fiMUG ry. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu 32 euroa/12 kk. Tutustu myös Helsingissä, Mikkelissä ja Oulussa järjestettäviin jäsenetuhintaisiin kursseihin verkkokaupassa.
 
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. fiMUG ry. is an independent user group and has not been authorized, sponsored or otherwise approved by Apple Inc.